ajaxLoader

Dametøj, Cardigans

Typer af trøjer og cardigans:

• Tunikatrøje — Vil du have mere dækning? Vores tunikatrøjer er længere i længden med en behagelig, afslappet pasform.

• Cardigan — Cardigans er fremragende til at lægge i lag på blødhed, inklusive kashmir. Find en række fra croppede til lange cardigans.

• Sweater T-shirt — Vores sweater-t-shirts giver dig mulighed for at nyde sweaterens bløde look med en T-shirts luft.

• Pullover — Udforsk vores udvalg af sweatere, inklusive cashmere pullovere. Let at bære, træk en på for at slappe af eller lægge i lag.

• Mønstret sweater — Skift den ud med en sweater med tryk. Find striber, blomster, kontrastbånd og dyreprint.

Sådan styles trøjer og cardigans:

Tilbehør tilføjer alsidighed til dine sweateroutfits. Et tørklæde er en dejlig måde at bringe farve ind på. Med højhalsede trøjer eller rullekrave, gå med dristige øreringe til at indramme dit ansigt. Lange statement-halskæder vil komplementere og pynte dine lange cardigans.

Når du parrer med underdele, er et par bløde jeans med en chunky striktrøje et go-to-outfit, du kan have på hele sæsonen. Til kontoret vil en tilpasset pullover-sweater se smart ud med et blyantskørt. Med deres lange linjer passer tunikatrøjer fint over leggings og slim-cut jeans.

Tæl ikke cardigans ud til forår og sommer. Prøv lette cardigans eller en delikat blondecardigan til at ligge over tanks og shorts. Du vil beskytte din hud mod solen uden at blive overophedet.

Bliv hygge med vores bløde trøjer og cardigans. Vi tilbyder også store størrelser og petite størrelser, så du kan finde din perfekte pasform.