ajaxLoader

Damesko, Sandaler

DAMESANDALER

Træd ind i en ny sæson med vores sandalkollektion til kvinder. Med fokus på teksturer, raffinerede print og spændende silhuetter er hvert par designet til at komplementere din polerede afslappede stil. Forkæl dine fødder med vores flade sandaler til kvinder; et stilfuldt alternativ til dine hverdagsstilletter. Vi har givet båndremmene en ultra-gnistrende makeover, og stropper på kryds og tværs en futuristisk kant med guld- eller sølvfarvede metallics. Med deres beskedne blokhæle og lave profil har de alsidigheden til at pynte et afslappet look eller forstærke et allerede elegant look. Slå dig sammen med hvide bukser, der græsser ankel og en beskåret blazer til kontoret, eller slip på med en flydende maxikjole og perlesmykker til sommerdage uden for tjeneste.

Vores sandaler med mellemhæl til kvinder skaber den perfekte balance mellem behageligt og smart. Afrund et varmt vejr-outfit med sandaler, der giver et nik til alt, hvad der er sommer. Vi har sarte stringstropper, der er oplivet med skaller og vandperler, samt espadrillesandaler med tropiske nuancer. Tag dem med på din næste ferie, så de kan kombineres med alle dine resort-looks. Kombiner med jerseykjoler og overdimensionerede solbriller for at se seværdighederne, eller brug dem sammen med en linned-fit-and-flare-kjole, når du skal ud til middag.

Da sandaler er en af ​​de vigtigste sommermodeller, har vi masser af styles, der vil se dig gennem højsæsonen i byen. Vores urban-chic sandaler har statement-gørende stropper: brede dobbeltbånd prydet med tribal perler og dyreprint, for eksempel. Forhøjede monokrome paletter er altid til stede, indarbejdet i charmerende mønstre som gingham- og zebraprint for at give dine dag-til-aften-outfits ekstra flair. Sorte og hvide damesandaler opfrisker øjeblikkeligt et arbejdstøj-ensemble. Hold dem moderne med tykke blokhæle og dristige spænder, og sæt dem sammen med et velsiddende buksesæt og en let bluse.