ajaxLoader

Accessories, Sokker

Inde i enhver fantastisk sko er der en sjov og funktionel sok. Disse ubesungne helte fra tilbehørsverdenen holder dine fødder hyggelige og dine skofodsenge rene - men det betyder ikke, at de skal være kedelige. Vores udvalg vil have dig ivrig efter at vise dem frem med nederdele, shorts eller ekspertmanchetter.

Den klassiske crew-sok er en sneaker-venlig favorit, og vi opdaterer denne unisex-stil med trendy tie-dye, sporty striber og superblød lyng. De er perfekte til at kombinere med high-top sneakers og afslappede støvler for komfort hele dagen.

Vores mønstrede fodlænker og fodtøj er små sokker med stor stil. Ankelmanchetterne kigger ud over toppen af ​​sneakers for et strejf af farve og personlighed, mens no-show-fodbolde hjælper med at sætte en fjeder i dit skridt - og kun du ved hvorfor.

Dreading dress sko? Ingen grund til bekymring! Mikrofiberfodbolde er hemmeligheden bag varig komfort i lejligheder og loafers, og vores innovative delvist dækkende sokker gør det nemmere end nogensinde før at glide ind i noget rygløst.

Hvis du elsker at krølle sammen i en hyggelig sweater, så forestil dig bare, hvordan dine fødder vil føles i plysstøvlestrømper. Ikke alene kan du forkæle dine tudebukser med ekstra varme og komfort, men du kan også få en mere sikker pasform i dine yndlingsstøvler.