ajaxLoader
Vintage Casual Dame Dunfrakke

Vintage Casual Dame Dunfrakke

DKK521.50DKK731.50

Dame Stand Krave Down Vinterfrakke

Dame Stand Krave Down Vinterfrakke

DKK969.20DKK1,349.20

Lang Tyk Varm Dunfrakke

Lang Tyk Varm Dunfrakke

DKK480.00DKK673.80

Tyk Cocoon Vinterdunfrakke

Tyk Cocoon Vinterdunfrakke

DKK1,288.50DKK1,790.00

Dametøj, Dunjakker & Dunfrakker

Om dunfrakker og jakker til kvinder:

Du behøver ikke længere at bøje dig for vinterens kræfter takket være disse damedunjakker. Når du dækker dig selv med gennemprøvet og ægte kraft af dunisolering, får du magten til at tage ejerskab over dine kolde vejreventyr i stedet for at vente på vejrudsigten. At have en dunfrakke kan være forskellen mellem at makulere hele dagen eller sidde fast inde.

Bekymret for, at tid tilbragt i den våde sne kan forstyrre den varmefangende evne til den nye dunfrakke? Alt her er berørt af den gode og holdbare vandafvisende - hjælper dine dunfjer med at holde varmen og forhindrer den irriterende regn og sne i at trænge sig igennem din jakkes stof. Det har aldrig været så nemt at se bedst ud, mens du holder elementerne i skak.

Disse dunfrakker til kvinder kommer i en række forskellige stilarter og designs fra letvægt til vintervægt. Uanset om du leder efter din næste campingplads og har brug for beskyttelse, der kan pakkes sammen, eller du udforsker det frosne land og har brug for en kraftig parka, er en dunjakke afgørende for dine udendørsaktiviteter. Da dun giver den højeste varme, der er til rådighed, ville du være hårdt presset for at finde en varmere vinterfrakke derude. Fra enkeltstående isolering til isolerende lag er en alsidig dunfrakke det, der mangler i din vintergarderobe. Og da det ikke ligefrem er moderne at pakke dig ind i et væld af tæpper, burde dunisolering passe dig fint.