ajaxLoader
Etnisk Massiv Hør Damefrakke

Etnisk Massiv Hør Damefrakke

DKK516.90DKK725.40

Dametøj, Frakker & Jakker

Frakker og jakker til kvinder.

Hos ElegantDametoj tror vi på at klæde hele kvinden på. Fyld dit look af med vores damefrakker og jakker. Vores overtøj vil holde dig varm, men det er kun begyndelsen. Et ydre lag giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Vi har kurateret unikke damefrakker, du ikke vil se andre steder. Find letvægtsjakker til kvinder, flydende kimonoer, plysfrakker, formelle jakker og meget mere.

Typer af frakker og jakker:

Bolero — Bolero er beskåret jakker. Blonder, perler og andre detaljer gør vores bolerojakker til kvinder helt specielle.

Topper — Topper jakker er åbent, flydende overtøj. Udforsk vores iøjnefaldende mønstre.

Duster Coat — Imponer med disse fantastiske gulvlange jakker. Prøv vores mønstrede frakker for et show-stoppende look.

Sweater Jacket — Sæt dig ind i en sweaterjakke, hvor du får det bedste fra begge verdener. Den tilbyder blød sweaterkomfort med bekvemmeligheden ved en frontlukning.

Vest - Veste er ærmeløse frakker, der kan tilføje varme eller interesse til dit outfit. Find en række fra plys imiteret pels til lette, luftige stilarter.

Frakke - Alle har brug for en god frakke at stole på, når det bliver koldt. Vi tilbyder forskellige længder til forskellige lejligheder.

Sådan styles frakker og jakker:

Til aftentøj er boleroer en god frakkemulighed. De er monteret og vil ikke tynge dit look. Du kan også gøre overtøj til stjernen ved at tage en duster på over slanke sorte bukser og en neutral bluse. Kimonoer og toppers er ideelle til romantiske, ubekymrede outfits. Med en bølgende silhuet fungerer de godt i lag over bukserne. Tilføj en lang halskæde for at forbedre boho-stemningen. Afslut dit look med jeans og støvler!

Hvis du arbejder på et køligt kontor, er stilfuldt overtøj nøglen. En let frakke, der er monteret og rammer i taljen, vil holde dit look rent og skarpt. Hættetrøjer er essentielle til loungewear. For et moderne outfit på farten, sæt en hættetrøje sammen med leggings og sneakers. På kolde dage er huer og handsker andre måder at style din frakke og holde dig varm på.

Vores overtøj til kvinder kommer i en række størrelser. Du vil være i stand til at finde misser, høje, petite og plus størrelser. Alle vores specielle størrelser er unikt proportionerede, hvilket giver en smuk, behagelig pasform.