ajaxLoader

Damesko

DAMESKO

Vores damesko komplementerer ubesværet vores tøj med deres raffinerede æstetiske og elegante udsmykning. Kollektionen er omfattende og vævet med nutidige stykker - pas på kontrasterende hæle, udbrud af dyreprint og den hårde luksus hardware, der trækker dem alle sammen.

Uanset om det er hæle, loafers, støvler eller sandaler, er ingen farve helt så alsidig som klassisk sort. Vores perfekte dagpumper fokuserer på dekadente detaljer for at give dem en raffineret kant. Tænk, sæsonbestemt overdel i fløjl og ruskind og stærke blokhæle, der skaber en iøjnefaldende profil. Sorte stiletter er også blevet behandlet med en opgradering, med slående udskårne sider og optiske hvide trim, der giver din monokrome arbejdsdragt en sammenhængende finish. Med dit arbejdsfodtøj dækket, vend din opmærksomhed mod vores dejlige weekendredigering. Tekstur er konge, med ribstrikkede sokkestøvler, der fremviser en slank profil, og knæhøje læderstøvler, der er forstærket med falske krokodilledetaljer og rideinspirerede spænder. De er gode til at kombinere med dine yndlings sorte skinny-jeans, en kabelstrikket sort sweater og en coated moto-jakke for den ultimative city-chic.

Vores loafers har samme sofistikerede flair som vores stiletter, hvilket gør det til et komfortabelt kontoralternativ. Elegante silhuetter omfatter hakkede ryg og små guldtrimmede blokhæle samt smarte spidse tæer. Farver og stilfulde mønstre regerer - opliv et efterårsensemble med honningcitrin og okker nuancer, eller bland tekstur og print med leopardkalvehåroverdel. Disse typer af lejligheder er ideelle til kontrast mod monokrome stykker, som sorte cropped bukser og en koordinerende t-shirt. For at ramme det polerede afslappede mærke skal du vende dig til vores mere dramatiske flade sko, såsom vores bud på muldyr. De har en åben ryg for en knap-fornemmelse og fås i en række både klassiske farver og bløde pasteller. Skab et ubesværet ensemble ved at tage dem på med hvide ankel-grassende jeans og en tætsiddende cami.

Fra flade hæle til skyskrabende hæle, alt vores damefodtøj er designet med den travle kvinde i tankerne. Blokhæle afbalancerer kropsvægten, så du glemmer, at du selv har dem på, mens vores memory foam-såler følger din fods naturlige kurve. Der er ingen grund til at lægge sneakers i din arbejdstaske på morgenturen, for vores sko vil føles behagelige hele dagen.