ajaxLoader

Dametøj, Shorts & Korte Bukser

Shorts til kvinder

Kvinders shorts er en sjov sommermode, der gør det så meget mindre tidskrævende og ubesværet at sammensætte stilfulde tøj i varmt vejr. Shorts til kvinder er utroligt varierede, med uendelige stilmuligheder. Afhængigt af stof, snit og design kan dameshorts bruges til alt fra formelle begivenheder til afslappede udflugter. Du kan have et par forskellige shorts til enhver lejlighed: Atletiske shorts til træning, shorts til vandreture, shorts til at sove og trendy, moderigtige shorts til at gå ud med vennerne på en lun sommeraften.

Casual dameshorts kommer i mange forskellige materialer. Hvis du kan lide at have shorts på i dit godt opvarmede hjem om vinteren, så shop for shorts i flannel og fleece. I løbet af sommeren skal du kigge efter lette materialer som bomuld og hør. Et par ultrabløde, åndbare shorts i økologisk bomuld kan bruges, når du er ved at indhente husarbejdet, krøller dig sammen på sofaen for at overdøve din yndlings-tv-serie eller gør dig klar til at gå i seng. Denimshorts er også en af ​​de mest populære casual shorts stilarter for mange kvinder. De er et klassisk sommerstykke, der kan kombineres med lige så afslappede toppe som dametanktops og andre sommerskjorter til kvinder. Denimshorts kan dog også bruges sammen med smarte toppe som kashmirtrøjer, statement-jakker og silkebløde bluser.

Afhængigt af stil, stof og snit kan formelle shorts til kvinder bruges i professionelle omgivelser, til middagsselskaber, på ferie eller til sjove sommerbegivenheder. Se efter neutrale, bløde toner, såsom beige, hvid og grå. Disse farver er lette og iøjnefaldende til sommer, men giver alligevel et mere poleret udseende. Et par smarte shorts i en flatterende farve er fantastisk til en eksklusiv frokost med kunder eller venner. Hvis du parrer velsiddende formelle shorts med en elegant top, som en sprød hvid bluse eller en cashmere sweater, vil du have et outfit, der er både elegant og ultra-comfy.

Hvis du er den atletiske type med et propfyldt program fuld af udendørs sommersjov og svedig træning, så shop for fugttransporterende atletiske shorts i et materiale som polyester. Et par sportsshorts i polyester er ideelle til at gå i fitnesscenteret, tage på naturløb, vandre på stierne eller deltage i enhver anden sommeraktivitet. De kan kombineres med sports-bh'er, atletiske toppe, hættetrøjer og lette jakker, hvis det er en lidt køligere dag, men du ved, at du kommer til at svede.