ajaxLoader
Autumn High Waist Jeans Løs

Autumn High Waist Jeans Løs

DKK483.10DKK678.50

Damebukser Løse Jeans

Damebukser Løse Jeans

DKK307.70DKK436.20

Sommer Tynde Løse Denim Jeans

Sommer Tynde Løse Denim Jeans

DKK392.30DKK553.10

Dametøj, Jeans

DAMEJEANS SKRÆDDERET TIL DIG

Udforsk vores udvalg af klassisk denim til enhver lejlighed, med jeans til kvinder fra ElegantDametoj, designet til at smigre enhver figur. Et must-have garderobestof, som du simpelthen ikke kan leve uden, vores jeans til kvinder kommer i forskellige stilarter, fra skinny jeans og kurvede snit til højtaljede og udsmykkede designs. Vi har også flåede, ødelagte, ødelagte og nødlidende jeans for et moderne, fashion-forward look. Vores jeankollektion til kvinder byder på noget for enhver størrelse, mens den altid leverer enestående komfort.

Skinny jeans. Udforsk det trendy look af vores skinny jeans til kvinder. Vores skinny jeans passer lige under taljen for en slank og flatterende pasform. Klæd dem op med hæle for et poleret og stilfuldt look, der helt sikkert vil vende hovederne, uanset hvor du går.

Curvy jeans. Vores kurvede jeans til kvinder er designet til at omfavne enhver kurve og tilbyder en pasform, der smigrer. Sæt vores kurvede jeans sammen med vores dametoppe for det perfekte look til en aften i byen, mens du skaber en sexet silhuet, der ikke vil gå ubemærket hen.

Boyfriend Jeans. Sidder lige under taljen, med et afslappet ben og en rullet ankel, er vores boyfriend-jeans altid en favorit og leverer en klassisk og behagelig stil, uanset hvor dagen tager dig. Sæt vores boyfriend-jeans sammen med vores dameblazere for at skabe tidløse standout-looks - hver gang.

Damejeans fra ElegantDametoj kommer i en række forskellige vaske og snit - så vælg dit valg! Fra traditionelle bootcuts til vores flatterende leggings, leverer vores damejeans et klassisk look, der aldrig skuffer.

Sæt en hvilken som helst af vores jeans til kvinder sammen med en t-shirt, oxfordskjorte med knapper, blazer eller bluse for at få en flot silhuet, der er designet til at smigre kvinder i enhver størrelse og form. Hos ElegantDametoj gør vi det nemt at se bedst muligt ud - uanset hvor du skal hen. Gennemse alle vores nyeste looks, inklusive denne sæsons mest eftertragtede kjoler, toppe og tilbehør, og skab hoveddrejende outfits, der aldrig behøver at ofre komfort for stil.